Vergaderruimte Vught

Passende vergaderruimte voor Vught

In Den Bosch hebben wij voor u uit Vught een uitstekende vergaderruimte tot uw beschikking. Bij 073 Meeting Company zijn wij namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van een vergaderruimte, die werkelijk van alle gemakken is voorzien. Hebt u een grootschalige vergadering gepland staan, of juist een training of cursus van kleinschalige aard. Het kaliber doet er niet toe, want onze vergaderruimte is voor al deze gelegenheden passend.

Wat bieden we Vught als vergaderruimte?

Onze vergaderruimte is uniek te noemen, mede door de uitstekende ligging en bereikbaarheid, maar ook door het luxe karakter met een sfeervolle uitstraling. Vergaderen bij onze vergaderruimte wordt een hele andere beleving. Wij bieden Vught graag het antwoord in de zoektocht naar een geschikte vergaderruimte. Onze bereikbaarheid is optimaal en we beschikken over een ruime parkeergelegenheid voor onze gasten.

Onze faciliteiten als vergaderruimte voor Vught

De faciliteiten van onze vergaderruimte zijn zeer uitgebreid. Zo hebt u de beschikking over draadloos internet, telefonie, meer dan voldoende stroomvoorziening, hightech audiovisuele apparatuur en een projectiescherm met beamer. Daarnaast is er ook nog eens de gelegenheid tot luxe tafelen en borrelen. Vergaderen doet Vught dus in Den Bosch in onze vergaderruimte!