Vergaderruimte Den Bosch

Uw vergaderruimte in Den Bosch

Bent u in Den Bosch op zoek naar een passende locatie voor een vergadering of conferentie? Dan bieden wij u bij 073 Meeting Company zonder meer een passende oplossing en locatie. Wij zijn een divers en flexibel bedrijf, dat meedenkt met uw wensen en behoeften op het gebied van een uitgeruste vergaderruimte, die u comfort en perspectief biedt.

Wat onze vergaderruimte in Den Bosch uniek maakt

Wij hebben voor u in Den Bosch een aantal USP’s, zoals een luxe en even functionele vergaderruimte. Daarnaast bieden wij ook ruimte aan grotere en kleinere groepen, waarbij gebruik kan worden gemaakt van ons restaurant. Kies ook voor een borrel, voorafgaand of achteraf, in 1 van onze bars. Onze faciliteiten zijn voorzien van alle comfort, luxe en mogelijkheden die vergaderen tot een nieuw niveau tillen. Parkeren en bereikbaarheid zijn bij ons gesneden koek, wat uniek is in een bedrijvige stad als Den Bosch. Daarnaast profiteert u bij ons naast logistieke bereikbaarheid, ook van bereikbaarheid via WiFi.

Kies voor het comfort van onze vergaderruimte in Den Bosch

Wij stellen graag onze vergaderruimte aan u beschikbaar, zodat u in een wenselijke omgeving kunt vergaderen in een groepsgrootte die wij aankunnen. We informeren u graag persoonlijk over onze uitgebreide mogelijkheden in Den Bosch.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op!

Contact
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then