Vergaderlocatie Den Bosch

Unieke vergaderlocatie in Den Bosch

Op zoek naar een vergaderlocatie in Den Bosch die werkelijk aan al uw eisen voldoet? Stop met zoeken, want bij 073 Meeting Company bieden wij antwoord op al uw vragen en verwachtingen. Wij beschikken voor u over een zeer uitgebreide en comfortabel ingerichte vergaderlocatie, voorzien van alle gemakken. Bij ons wordt vergaderen een wel heel comfortabele gelegenheid, want ook wanneer het werk betreft moet u het zichzelf makkelijk kunnen maken.

Wat wij in Den Bosch bieden als vergaderlocatie

Allereerst biedt onze vergaderlocatie het voordeel dat we uitstekend bereikbaar zijn en beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast profiteert u bij ons ook over een uitstekende bereikbaarheid via onze WiFi. Vergaderen in Den Bosch gebeurt bij ons in stijl. Onze vergaderlocatie is met zorg en aandacht vormgegeven, zodat u vergadert in luxe en comfort.

Uitgebreide faciliteiten bij onze vergaderlocatie in Den Bosch

Onze vergaderlocatie is voor u voorzien van airconditioning, hightech audiovisuele apparatuur en communicatiemiddelen, projectiescherm met beamer, telefonie en voldoende stroomvoorzieningen. Ook is er draadloos internet aanwezig, zodat tijdens u vergadering niets aan het toeval wordt overgelaten. Al deze facetten laten u zien dat wij voor u de best uitgeruste en meest veelzijdige vergaderlocatie bieden in Den Bosch.