Restaurant Den Bosch

Restaurant met mogelijkheden in Den Bosch

Hebt u ooit gehoord van een restaurant, in hartje Den Bosch, waar u een event kunt organiseren, maar tevens bedrijfsfeesten, conferenties en vergaderingen? We weten het, het lijkt praktisch onhaalbaar. Niets is minder waar bij 073 Meeting Company, waar u toch echt kennis maakt met een trendy restaurant, te combineren met diverse gelegenheden van zakelijke of feestelijke aard.

Wat biedt ons restaurant aan Den Bosch?

U kunt om diverse redenen gebruik maken van ons restaurant, bijvoorbeeld wanneer u in een sfeervolle en hippe setting een bedrijfsfeest wenst te organiseren. Ook denkt u in aan ons restaurant in Den Bosch wanneer u een training of cursus geheel verzorgd wenst aan te bieden. Op die manier wordt werk naadloos gecombineerd met gemak en comfort. Op onze website krijgt u een uitstekende indruk van ons restaurant, evenals onze vergaderzalen en onze bars.

Kies voor comfort en luxe bij ons restaurant in Den Bosch

Ons uitgangspunt is luxe, comfort en nut met elkaar combineren. Dat is uitstekend gelukt, want menig vergadering, event en bedrijfsfeest gingen u voor. Dankzij onze unieke mogelijkheden en persoonlijke dienstverlening van de beste kwaliteit hebben wij een groot en tevreden clientèle. Wij begroeten u graag in Den Bosch om meer te weten te komen over uw wensen!