Events

Events

Bij 073 Meeting Company bent u als organisatie aan het juiste adres. Of het nu gaat om een congres, een meeting, jaarvergadering, seminar of een productpresentatie, er is altijd een ruimte die geschikt is. De mogelijkheden variëren van een vergaderruimte tot het gebruik van onze sfeervolle bars voor een bedrijfborrel of ons restaurant voor een diner. Afhankelijk van uw wensen kijken we naar een ruimte die naadloos aansluit op uw organisatie.

U kunt bij ons terecht voor zowel een zakelijke afspraak, een dag in alle rust werken of voor het ontvangen van klanten. Vraag naar de mogelijkheden en ontdek het gemak van uw verblijf bij ons.

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest kan tot 380 gasten gereserveerd worden op onze locatie, met de mogelijkheid om te dineren, aansluitend een feest te geven met een DJ op een podium wij bezorgen uw medewerkers een onvergetelijke ervaring. Onze locatie daagt u uit om uw meest creatieve ideeën tot uiting te brengen tijdens uw bedrijfsfeest. Verleg uw grenzen en organiseer uw personeelsfeest, themafeest, jubileumfeest of kerstfeest bij ons. 073 Meeting Company beweegt mee met uw wensen. U krijgt een ‘eigen’ Party Manager als vast aanspreekpunt en deze helpt u met het organiseren. Faciliteiten zoals catering, techniek, indeling van ons meubilair maar ook eventueel decoratie en personele invulling worden verzorgd.

Contact
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then