Eventlocatie Den Bosch

Uw eventlocatie in Den Bosch

Staat er een event op uw (zakelijke) agenda? Dan is het wel zo prettig dat u met een gerust hart kunt uitkijken naar een locatie, waarbij alles voor u en uw gezelschap geregeld is. Bij 073 Meeting Company in Den Bosch weten wij als geen ander uw wensen te vertalen naar een optimale omgeving. Als eventlocatie zijn wij in Den Bosch van alle gemakken voorzien, zodat u zorgeloos uw event aan onze locatie kunt uitbesteden.

Wat hebben wij in Den Bosch te bieden als eventlocatie?

Onze eventlocatie is luxe en comfortabel, uitgerust met uitgebreide voorzieningen. Of uw event nu een zakelijk of feestelijk karakter heeft, onze eventlocatie sluit er hoe dan ook naadloos bij aan. Zo beschikken wij bij onze eventlocatie in Den Bosch over een uitgebreide vergaderzaal, een luxe restaurant en trendy bars. Ons personeel is professioneel, evenals onze faciliteiten.

Kies voor een sfeervolle eventlocatie in Den Bosch

Wij nodigen u van harte uit om in Den Bosch een kijkje te nemen bij onze eventlocatie. Ook op onze website krijgt u al een uitstekende indruk, zodat u ziet wat wij u te bieden hebben. Kwaliteit en resultaat zijn onze kerneigenschappen, zodat uw event of gelegenheid altijd tot zijn recht komt bij onze eventlocatie in Den Bosch.