Zakelijk genieten bij 073 Meeting Company

Zakelijk genieten in het voorjaar

| |

Bent u samen met een aantal collega’s of een heel team op zoek naar een ruimte om te vergaderen, te brainstormen, trainingen te volgen en/of een evenement te organiseren? Dan bent u bij 073 Meeting Company in Den Bosch aan het juiste adres. We bespreken graag al uw wensen en verwachtingen zodat we een op maat gemaakt event voor u kunnen regelen. Zo zorgen wij ervoor dat we de perfecte beleving creëren voor u en uw collega’s. Nu het voorjaar is ingegaan, is ook ons prachtige terras beschikbaar.

Vergaderlocatie in stijl

073 Meeting Company is het adres waar u kunt vergaderen in stijl, luxe en een prachtig sfeer. Wilt u graag een kamer voor 8 personen of juist voor 80? Wij regelen het voor u! Om uw vergadering optimaal te laten verlopen, hebben we verschillende lekkernijen en arrangementen. Ons restaurant is ook beschikbaar voor uw gebruik. Uiteraard zijn alle faciliteiten aanwezig! Kom vergaderen in stijl en proef onze lekkere hapjes.

Zakelijk genieten bij 073 Meeting Company

Naar buiten!

Het voorjaar is ingegaan. Dit betekent dat we weer lekker op het terras kunnen zitten. Wilt u vergaderen op ons terras met een heerlijk drankje in de frisse lucht? Wij hebben prachtige zitplaatsen waar u heerlijk kunt genieten van het zonnetje voor, tijdens of na uw meeting. Uiteraard hebben wij tafels ter beschikking op ons terras. Zakelijk genieten doet u bij 073 Meeting Company.

Meeting op ons terras?

Wilt u een meeting plannen op het terras van 073 Meeting Company? Dat kan zeker! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook horen wij graag welke wensen u verder heeft bij uw meeting. Dan zorgen wij voor de realisatie daarvan.