Vergaderruimte Veghel

Een uitstekende vergaderruimte voor Veghel

Vergaderen, het komt in alle bedrijfstakken veelvuldig voor. Maar wat nu als u op zoek bent naar een unieke vergaderruimte, waar uw vergadering in comfort en luxe tot stand kan komen? Dan is die mogelijkheid er vanzelfsprekend bij 073 Meeting Company in Den Bosch. Wij zijn op zeer vrijblijvende afstand van Veghel te vinden en zijn gezegend met een optimale bereikbaarheid. Ook parkeren is voor u uit Veghel bij ons geen enkel probleem, want wij zijn graag zelfvoorzienend om u een passende vergaderruimte te bieden.

Onze unieke vergaderruimte voor Veghel

Wat onze vergaderruimte voor u uit Veghel uniek maakt, is dat we van alle mogelijke gemakken voorzien zijn. Zo vindt u bij ons naast onze luxe vergaderruimte, ook een restaurant met uitgebreide kaart en trendy bars. Zo kunt u naast vergaderen, ook tafelen en borrelen. Menig vergadering vraagt tegenwoordig namelijk om meer dan alleen een functionele vergaderruimte.

Wat bieden wij Veghel nog meer naast onze vergaderruimte?

Naast het aanbieden van een passende vergaderruimte, is onze locatie ook uitermate geschikt voor events, trainingen, cursussen en bedrijfsfeesten. Zo kunt u dus aan ons denken bij tal van gelegenheden, waarbij we keer op keer weer kwaliteit en uitstekende dienstverlening bieden voor Veghel.