vergaderen en dineren

Vergaderen en dineren in Den Bosch

| |

Bent u nog op zoek naar een vergaderruimte in Den Bosch? En wilt u graag na het vergaderen ook dineren op dezelfde locatie? Maak dan eens een afspraak bij ons in Den Bosch. Wij hebben niet alleen vergaderruimtes, maar ook een sfeervol restaurant en een heerlijk terras waar u aansluitend kunt dineren. Benieuwd naar onze dinermogelijkheden? Lees dan verder.

Vergaderen bij 073 Meeting Company

vergaderen en dinerenBij 073 Meeting Company zit u goed als u op zoek bent naar een perfecte vergaderruimte. Wij zorgen ervoor dat u niets tekort komt tijdens uw vergadering. Denk hierbij aan voldoende stroomvoorzieningen,hightech audiovisuele apparatuur en communicatiemiddelen, een projectiescherm, beamer en natuurlijk draadloos internet. Bij ons kunt u vergaderen in stijl en met persoonlijke aandacht. Onze diverse sfeervolle vergaderzalen zijn beschikbaar voor 2 tot 200 personen.

Aansluitend dineren

Wilt u graag dineren na uw vergadering? Bij 073 Meeting Company hebben we diverse mogelijkheden betreft diner. Zo kunt u heerlijk genieten van onze verschillende menu’s in diverse prijscategorieën. Wat denkt u van een steak tartaar als voorgerecht, daarna een heerlijk malse ribeye met kruidenboter en als afsluiter een authentieke dame blanche? Of liever beginnen met een kipcocktail met mandarijntjes en walnoten, zalm met tomatensaus uit de oven als hoofdgerecht en een verrassingsdessert? Wij bieden ook diverse dinermenu’s aan waarbij uw gasten kunnen kiezen uit verschillende gerechten. Onze gerechten worden altijd heerlijk bereid door onze professionele chefs.

Buffetdiner

Wilt u liever een buffet? Dat is uiteraard ook geen probleem. We bieden verschillende mogelijkheden aan. Zo hebben we een Mexicaans buffet, waarbij we typische Mexicaanse gerechten serveren, zoals Mexicaanse tomatensoep, kip fajita’s, diverse quesadillas en natuurlijk nachos. Een Italiaans buffet is ook mogelijk. Heerlijk genieten van carpaccio, gehaktballetjes in tomatensaus, varkensfilet, lasagne en penne Bolognese. Liever een afwisselend assortiment? Ga dan voor ons wereld buffet. Hierbij kunnen uw gasten kiezen uit een Griekse en Oosterse salade, nasi met satésaus, een Spaanse tapasschotel, Hongaarse goulash, een Frans kaasplankje en nog veel meer!

Vergaderen en dineren in Den Bosch

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact op door te mailen naar info@073meetingcompany.nl of te bellen naar 073-7113838. We plannen graag met u een afspraak in om uw wensen te bespreken. Geen tijd? Telefonisch is uiteraard ook geen probleem. Kom bij ons vergaderen met een aansluitend diner!