locatie nieuwjaarsbijeenkomst

Op zoek naar een locatie voor de nieuwjaarsbijeenkomst?

| |

Wat vliegt de tijd voorbij hè? Voor we het weten luiden we alweer het nieuwe jaar in met een glaasje champagne, oliebollen en kijken we naar het prachtige vuurwerk. Nu het nieuwe jaar inzicht is, is het ook weer tijd om de nieuwjaarsbijeenkomst te regelen. Ideaal om 2017 met z’n allen af te sluiten en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.

Het jaar afsluiten en vooruit kijken met alle medewerkers

Een nieuwjaarsbijeenkomst is perfect om het jaar met alle collega’s op een feestelijke manier af te sluiten. Er wordt even stilgestaan bij alle mijlpalen van het afgelopen jaar en er wordt vooruit gekeken naar het komende jaar.

Locatie nieuwsjaarbijeenkomst

Bent u nog op zoek naar een locatie voor de nieuwjaarsbijeenkomst? Dan kunt u bij 073 Meeting Company uitstekend terecht! Wij hebben diverse ruimtes met een perfecte ambiance voor een ontbijt, lunch, diner, borrel of workshop om het nieuwe jaar goed in te gaan. Door de centrale ligging in Den Bosch, uitstekende bereikbaarheid en gratis ruime parkeergelegenheid is dit de ideale plek voor uw nieuwjaarsbijeenkomst.

Mogelijkheden nieuwjaarsbijeenkomst

U kunt een nieuwjaarsbijeenkomst in verschillende jasjes steken. De meest bekende is in de vorm van een borrel. Een borrel doet het altijd goed, collega’s kunnen zo op een informele en gezellige manier een drankje met elkaar doen en kletsen. Maar er zijn ook andere manieren: U kunt bijvoorbeeld een inspirerende workshop organiseren of een interessante spreker uitnodigen. Alles is mogelijk!

locatie nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst organiseren

Wij denken graag met u mee over de invulling van uw nieuwjaarsbijeenkomst en nemen daarbij graag alle zorg uit handen. Wij kunnen namelijk alle bovenstaande mogelijkheden voor u verzorgen inclusief catering, aankleding en eventueel entertainment. Dit bespaart u veel tijd die u vast goed in uw huidige werkzaamheden kunt steken. En wij zijn de experts in het organiseren van een nieuwjaarsbijeenkomst!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@073meetingcompany.nl of te bellen naar 073 711 38 38.