onderwijsinstelling

Evenementen voor onderwijsinstellingen

| |

Bent u voor een onderwijsinstelling op zoek naar een prachtige locatie voor een schoolfeest of gala? En wilt u dat dit een exclusief feest wordt met alles erop en eraan? Dan bent u van harte welkom bij 073 Meeting Company in Den Bosch! Of het nou gaat om een gala, schoolfeestje of reünie van oud-scholieren, wij regelen het feest voor u op maat.

Thema feest

onderwijsinstellingAls specialist op het gebied van feesten en evenementen houden wij rekening met uw wensen. Wilt u graag een feest organiseren voor de afgestudeerde scholieren met het thema all white? Wij zorgen ervoor dat de locatie er onvergetelijk uitziet en overal wit kleurt. Daarnaast beschikken we over een podium waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Tevens hebben we een rode loper, zodat de gasten meteen vanuit de auto hier over kunnen lopen.

Kiest u toch voor een basic schoolfeest inclusief muziek, catering en een prachtige uitstraling? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Tot slot hebben we uiteraard de bekende reünie van oud-scholieren. Ook zij moeten zich tijdens zo’n reünie op hun gemak voelen en gezellig kunnen kletsen met oude klasgenoten en docenten.Hoe ziet uw droomfeest eruit?

Catering en muziek

Een schoolfeest kan natuurlijk niet starten zonder catering en muziek. Alle kinderen die helemaal los gaan en tegelijkertijd kunnen genieten van heerlijke hapjes. Bij ons is het mogelijk om uw eigen menu samen te stellen. Wilt u enkel kleine hapjes, zodat scholieren snel en gemakkelijk wat kunnen eten of gaat u toch voor een uitgebreid diner voor de oud-scholieren tijdens de reünie? Uw wensen staan centraal bij ons.U kiest en wij maken het waar.

Advies op maat

073 Meeting Company heeft prachtige ruimtes voor iedere gelegenheid. Zo kunnen wij het restaurant, de pianobar, de champagnebar of de foyer voor u reserveren. Onze professionals adviseren u graag over de catering, muziek en eventuele feestaankleding. Ieder feest wordt een onvergetelijk en prachtig moment voor de scholieren.

Interesse?

Heeft u interesse in het organiseren van een schoolfeest, gala of reünie voor (oud-)scholieren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts informeren u graag verder over de verschillende mogelijkheden.