brainstormen in groepjes

Brainstormen in rust en stijl met collega’s

| |

Bent u op zoek naar een ruimte waar u met uw collega’s kunt brainstormen of nieuwe ideeën op kunt doen? Dan bent u bij 073 Meeting Company aan het juiste adres! U kunt samen met uw team brainstormen in uiteenlopende groepen in onze prachtige, grote restaurant. Uiteraard is het ook mogelijk om een hapje of drankje te nemen!

Sfeervolle restaurant als brainstormruimte

Bij 073 Meeting Company kunt u met uw collega’s in uiteenlopende groepjes terecht voor brainstormsessies waarbij u persoonlijke aandacht krijgt. Wij doen ons best om onze gasten een mooi en fijn gevoel te bezorgen. Het is mogelijk om ons sfeervolle restaurant te gebruiken als brainstormruimte met uw collega’s. Het team kan ik uiteenlopende groepjes gaan brainstormen in ons restaurant, zonder dat zij overlast hebben van elkaar. Daarnaast voorzien wij iedere groep van flip-overs zodat zij gemakkelijk kunnen brainstormen. Ook is het mogelijk om in de zomer op het terras te zitten of in onze champagnebar.

Duren de brainstormsessies langer dan gepland? Dan is het mogelijk om gezamenlijk te lunchen zodat uw collega’s weer fris en fruitig zijn om de plenaire sessie mee te maken en de uitkomsten gezamenlijk te bespreken. Heeft u specifieke wensen voor de lunch? Geef dit dan gerust door aan onze catering.

Sfeer en rust

Het is wel zo fijn en handig dat u op een rustige manier kunt brainstormen met uw collega’s. Ons restaurant is ideaal hiervoor. U komt helemaal los uit uw dagelijkse ritme met werkzaamheden, waardoor u een moment rustig kunt brainstormen met uw team. Kortom, er is aan alles gedacht om jullie brainstormsessie soepel te laten verlopen!

Samen brainstormen?

Heeft u interesse om op een rustige en stijlvolle manier te brainstormen met uw team? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat het restaurant eruit komt te zien zoals u wilt. Tot snel!

brainstormen in groepjes