Van borrel tot bedrijfsfeest

| |

Wilt u een borrel organiseren voor uw personeel? Of organiseert u een bedrijfsevenement en bent u op zoek naar een geschikte locatie? 073 Meeting Company is de ideale plek voor diverse zakelijke gelegenheden. Wij kunnen dan ook al uw evenementen organiseren en faciliteren. Of het nu gaat om een groot event of een kleine aangelegenheid, wij hebben de mogelijkheden u hierbij te helpen.

Meer dan alleen vergaderingen

073 Meeting Company beschikt over een prachtig Business Centre waar u terecht kunt in diverse vergaderzalen. Maar u kunt ons voor veel meer inschakelen. Een zakelijke afspraak is mogelijk in ons restaurant, onze bars zijn beschikbaar wanneer u een borrel wilt geven. Daarnaast kunt u ook grote feesten of evenementen bij ons uitbesteden. Wij hebben ruimte voor diverse feesten, variƫrend in grootte van intieme borrel tot groots bedrijfsfeest.

Concept op maat

Het verzorgen van uw bedrijfsevent doen we volledig volgens uw wensen. U kunt bij ons een totaalconcept op maat laten maken waarop alles is afgestemd. Het eten, de sfeer, de aankleding en de personele invulling van de avond wordt vooraf dan ook uitvoerig met u besproken. Samen gaan we op zoek naar een geschikte ruimte die past bij uw organisatie. Zo kunnen wij er een spraakmakende avond van maken, waarbij het uiteraard draait om uw doel van de avond. Het is en blijft natuurlijk uw evenement.

Dineren of uitgebreide catering

We bieden ook meerdere mogelijkheden aan voor het eten bij uw feest of evenement. Zo kunt u met uw gezelschap uitgebreid dineren in ons restaurant na afloop van uw congres of kunt u uw borrel over laten lopen in een smaakvol diner. Het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor de catering tijdens uw bedrijfsfeest. Dit is mogelijk bij ons of op locatie. Of u nu wat borrelhapjes wilt serveren of een luxe assortiment wilt aanbieden, wij helpen u graag met onze cateringservice.

Hulp nodig?

Zoekt u nog hulp bij de organisatie van uw bedrijfsfeest, borrel, diner of evenement? 073 Meeting Company helpt u graag bij het ondersteunen en faciliteren van al uw events. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts gaan graag met u in gesprek om te zien wat we voor u kunnen doen.