Locatie zakelijke kerstborrel

Bedrijfsuitjes in de decembermaand

| |

We gaan langzaamaan richting het einde van het jaar, wat betekent dat ook de drukke decembermaand er weer aan zit te komen. Wilt u het jaar ook in stijl afsluiten met een gezellige borrel met uw personeel of pakt u uit met een personeelsfeest? 073 Meeting Company kan u helpen met de complete organisatie, zodat u het jaar goed eindigt met uw personeel.

Eindejaars- of nieuwjaarsborrel

Locatie zakelijke kerstborrelEen mooi moment om terug te kijken op het afgelopen bedrijfsjaar. Heeft u wat te vieren met uw personeel of wilt u liever vooruit kijken naar het nieuwe jaar? Het kan met een eindejaars- of een nieuwjaarsborrel. Bij 073 Meeting Company kunt u terecht in een van onze gezellige bars om zo het glas te heffen met uw collega’s en andere zakelijke relaties. Eventueel is het ook mogelijk om de borrel te combineren met een diner bij ons in het restaurant.

Themafeest

Wilt u uitpakken in december? Organiseer dan een personeelsfeest met een thema. U kunt dit natuurlijk koppelen aan kerst, maar niets is bij ons te gek. Wij zorgen ervoor dat uw creatieve ideeën in een feest worden gegoten dat uw werknemers zich nog lang zullen heugen. De aankleding van het feest, de hapjes maar ook de muziek en personele invulling kunt u volledig naar eigen wens bepalen. Wij adviseren u hier natuurlijk graag bij, zodat u achteraf kunt terugkijken op een geslaagde avond om het jaar af te sluiten.

Bedrijfsfeest op maat

Bij ons kunt u terecht voor een bedrijfsfeest op maat. U bepaalt hoe u het feest wilt hebben, wij realiseren het. We hebben diverse ruimtes waar u in terecht kunt, afhankelijk van de grootte van het feest en uw wensen. Wilt u een kerstborrel, een sinterklaasfeest of een groot eindejaarsfeest? Alles is mogelijk bij 073 Meeting Company.

Iets vieren in de decembermaand?

Wilt u het jaar samen met uw medewerkers afsluiten? Kom dan naar 073 Meeting Company en wij zorgen voor een bedrijfsfeest waarmee u knallend het jaar uitgaat. Of u nu een kleine borrel wilt houden of een groots feest wilt organiseren, wij hebben de juiste ruimte voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. We bespreken graag uw wensen zodat wij aan de slag kunnen.