Bedankt voor 2017!

| |

Nu 2018 is begonnen, is het een mooi moment om even terug te kijken naar het succesvolle jaar dat we bij 073 Meeting Company hebben gehad en natuurlijk om iedereen te bedanken en een fijn 2018 te wensen!

073 Meeting Company 2017

2017 was weer een fantastisch jaar bij 073 Meeting Company. Wat hebben we genoten van de prachtige evenementen die we mochten organiseren het afgelopen jaar. Vele diverse vergaderingen, bedrijfsfeesten, congressen, feesten en presentaties. In de zomer in combinatie met een heerlijke barbecue op ons prachtige terras en aan het einde van het jaar hebben verschillende groepen Sinterklaas en kerst bij ons gevierd.

Bedankt!

We willen graag alle mensen bedanken die bij ons terecht zijn gekomen voor het organiseren van een evenement. Mensen verblijden met onze diensten en service is het leukste om te doen en alle positieve reacties die we krijgen motiveert ons nog meer. Bedankt voor het kiezen van onze evenementenlocatie zodat we samen een prachtig evenement konden neerzetten.

073 Meeting Company 2018

In het nieuwe jaar gaan we natuurlijk gewoon weer verder met waar we goed in zijn: De beste evenementen organiseren. En daarbij blijven we onszelf uitdagen door altijd het beste eruit te halen. Door het verbeteren en optimaliseren van onze diensten en service, kunnen we nog beter voldoen aan uw wensen en verwachtingen.

Een gelukkig Nieuwjaar

We wensen u een gelukkig, mooi en gezond Nieuwjaar toe! Mogen wij u in 2018 weer verwelkomen?