Barbecue

Actie: Borrelarrangement voor tijdens de vrijdagmiddagborrel

| |

Bent u nog opzoek naar een locatie voor uw vrijdagmiddagborrel met collega’s of vrienden? En dan liefst in een ruimte met een prettige ambiance? Neem dan gauw contact met ons op. 073 Company Meeting heeft op dit moment een leuke actie voor vrijdagmiddagborrels. U kunt één uur lang onbeperkt genieten van onze hapjes en drankjes voor slechts € 12,75 per persoon.

Actie voor iedere vrijdagmiddagborrel

Een vrijdagmiddagborrel is een heerlijke afsluiting van de week. Gezellig op een informele manier een drankje met elkaar doen en kletsen. Dit is het moment om te ontspannen en het weekend met een fijn gevoel in te gaan. Want zeg nou zelf, een vrijdagmiddagborrel is toch ideaal om de week af te sluiten? Ons borrelarrangement is geschikt voor alle collega’s die het weekend samen willen inluiden op een prachtige locatie waar u zich thuis voelt.

Aanbieding borrelarrangement

U kunt het weekend samen met uw collega’s of vrienden bij ons inluiden voor een mooie prijs. Voor slechts €12,75 kunt u één uur lang onbeperkt drankjes uit het Hollandse assortiment drinken. Het assortiment bestaat onder andere uit frisdranken, vruchtensappen, bier en huiswijnen. Geschikt voor iedereen. Uiteraard serveren wij ook er heerlijke hapjes bij. Twee gefrituurde hapjes en twee koude hapjes per persoon.

Zin in een borrel?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en begin het weekend goed!

Barbecue